Creamed Spinach
From the Blog bakerscanvasThe desi way to prepare spinach is to boil it for a long time, drain it, mash a bit and then use it in any recipe you want. Mostly Spinach is cooked with mutton (palak gosht) in desi-land or sometimes with potatoes (aloo palak). Some people also cook it with cottage cheese (palak paneer). Creamd Spinach was my first try on making something from steamed spinach. I served creamed spinach with Roast Beef. The spinach is steamed and then mixed in a bay leaf infused white sauce. Frankly, spinach leaves didn't taste bitter, even though they weren't boiled for hours. I make white sauce regularly, but this is the first time I infused it with bay leaf. The recipe is adapted from Nigel Slater's recipe. Spinach needs to be washed thoroughly to remove the dirt. Since spinach grows near thepakistanblogs.blogspot.comRead Full Post
بھارت کے لیے ایک اور آسان فتح، ویسٹ انڈیز چت
From the Blog cricnama بھارت نے دفاعی چیمپئن ویسٹ انڈیز کو باآسانی 7 وکٹوں سے شکست دے کر ورلڈ ٹی ٹوئنٹی کے سیمی فائنل تک رسائی کے امکانات میں خاصہ اضافہ کردیا ہے۔ اس کی فتوحات میں اہم کردار بلے بازوں کا نہیں بلکہ باؤلرز کا رہا ہے، جنہوں نے پاکستان کے خلاف بہترین باؤلنگ کے بعد آج ویسٹ انڈیز کے بلے بازوں کو بھی ہتھکڑیاں لگائے رکھیں اور نہ صرف ان کی وکٹیں حاصل کیں بلکہ آزادانہ طور پر رنز بھی نہیں لینے دیے، یہی وجہ ہے کہ بھارت کو 130 رنز کا معمولی ہدف درپیش آیا، جو اس نے چہل قدمی کرتے ہوئے عبور کرلیا۔ [image: بھارت کی اسپن باؤلنگ نے ویسٹ انڈیز کے بلے بازوں کو بھونچکا سا کردیا (تصویر: Getty Images)] بھارت کی اسپن باؤلنگ نے ویسٹ انڈیز کے بلے بازوں کو بھونچکا سا کردیا (تصویر: Getty Images) جب بھارت نے ورلڈ ٹی ٹوئنٹی میں اپنی مہم کا آغاز نہیں کیا تھا تو سب کو ایک ہی خدشہ تھا کہ بھارت کی باؤلنگ لائن بہت کمزpakistanblogs.blogspot.comRead Full Post
0 comments :
Post a Comment